Wat is SUPpen eigenlijk?

SUP staat voor Stand Up Paddling

SUPpen komt van origine uit Hawaii. Vandaar is het overgewaaid naar Europa, waar het nu al een aantal jaren flink in opkomst en in populariteit toeneemt.  SUPpen is een heerlijke watersport, waarbij je zelf droog kunt blijven! Je staat op je board | plank met een paddle en al paddelend beweeg je voort op het water. Je gebruikt hierbij je balans en veel spieren maar vooral je 'core'.

Het biedt je een mooie en volledige work out dus !

SUPpen kan je op de mooiste plekken brengen en werkt daarmee ook mentaal zeer ontspannend. Na een drukke dag op het werk, gauw nog even op de SUP en je komt een stuk ontspannender en fitter thuis.

SUPpen is op vele plekken te beoefenen: vlak water, meren, rivieren, op zee en zelfs in de stad op de kanalen. Sportief bent op niet, jong en oud, het is zeer toegankelijk. 

SUP your heart out! Alles kan! Je kunt het helemaal naar jouw eigen wensen invullen, de omgeving bekijken op je gemak, super rustig of volledig op snelheid als echte workout, lange tochten voor duur training en natuurlijk is er ook nog SUP yoga en SUP fit.

Waar: @De Baakermat  - bij de Blauwe Sluis tussen Kruisland en Steenbergen

KJSA_BoblaSup_20180407_21.JPG