Onverwacht mooi gebied. Suppen is heerlijk voor de fanatieke sporter, maar ook om tot rust te komen, of voor een gezellig avondje met vrienden... lekker Suppen & BBQ-en op een warme dag! Mireille is een geweldige gastvrouw en instructeur. Een aanrader!
— Ingeborg, Sprundel

Mijn eerste keer op de plank had ik niet verwacht dat ik zou kunnen staan! Met de uitleg & tips die Mireille gaf en een relaxte sfeer is het gelukt! Suppen geeft zoveel rust en zou het aan iedereen aanraden!
— Sanne Lillian

Vandaag mijn eerste sup les gehad van Mireille! Het was SUP(er)! Evenwicht had ik lastiger verwacht op het water maar met het mooie materiaal van bobla was dit een enorme meevaller. Heerlijk genoten in de mooie natuur, een goede combinatie tussen sportief bezig zijn en lekker ontspannen. Mireille legt het suppen je duidelijk uit, maar geeft je ook genoeg ruimte om zelf je ding te doen. Een absolute aanrader! Wij komen zeker een keer terug voor een sup tour!
— Est Ee

Prachtige locatie om op en rond het water leuke activiteiten te doen! Mireille is een enthousiaste en zeer bekwaam instructrice die leuke lessen verzorgt! Een absolute aanrader!!
— Wesley van Beers

Heerlijke sfeer, Mireille legt op een relaxte manier de techniek uit. En een mooie locatie. Echt een aanrader.
— Desiree Olthof

Super leuke en relaxte les van Mireille!! Mooie omgeving, mooi weer en goed gezelschap! Een echte aanrader, gaan we zeker nog eens doen!!
— Ingrid Lazeroms-van Tilburg